skip to Main Content
Hvad sker der på en arbejdsdag?

Vores fælles arbejdsdag foregår hos mig på mit hjemmekontor eller på mit kontor på stationen, begge dele i Sorø. Inden vi mødes, har vi talt sammen i telefonen, så vi ved nøjagtigt, hvad vi skal arbejde med:

  • Ny kundemagnetisk hjemmeside – Skal vi lave den sammen?
  • Gennemgang og tilretning af din eksisterende hjemmeside
  • Nyhedsbreve med Mailchimp

Jeg har lagt et fornuftigt program

Inden vi mødes får du et program for dagen. Der vil være korte oplæg fra mig, hvor jeg forklarer og viser, hvordan du – alt efter hvilken model vi arbejder med – skriver relevante tekster, vælger fotos, der taler til din kunde etc.

Hvad mener jeg med “arbejder sammen”?

Vi sidder sammen og arbejder. Du arbejder ud fra mine oplæg med opgaver i forhold til den model du har valgt. Jeg sørger for at du får en grundig vejledning – og ind imellem løser jeg opgaver, der f.eks. er mere tekniske.

Vi er sammen fra kl. 9-16.

Der er ingen spørgsmål, der er dumme!

Jeg gentager lige: Der er ingen spørgsmål, der er dumme! Og tror du mig ikke, kan du alligevel trygt stille dine “dumme” spørgsmål, for her er kun dig og mig.

Jeg har undervist i mange år, og ser det som en af mine fineste opgaver, at skabe et rum, hvor der trygt kan stilles spørgsmål. Spørgsmålene er jo en vej til forståelse…

Kan vi Skype i stedet?

Ja vi kan bruge Skype, hvis det passer dig bedre. Uanset hvilken løsning du foretrækker, kan du være sikker på, at jeg har fuldstændig fokus på dig hele dagen.

I eksemplet nederst på siden her sad Daisy i Jylland, mens jeg sad på mit kontor, så ja, det kan sagtens lade sig gøre.

Eneste ulempe er, at du selv må sørge for kaffe, te, chokolade og frokost når vi ikke sidder sammen…

MODEL 1
Kundemagnetisk hjemmeside – Skal vi lave den sammen?

Du har gennemgået Kundemagneternes online-workshop inden vi mødes, så du ved, hvilken kundetype, vi skal arbejde med.

Jeg har i “tv-kokke stil” forberedt din hjemmeside, så den er klar til at få lagt indhold ind. På den måde lærer du samtidig, hvordan du kan arbejde videre med din side.

Inden arbejdsdagen (efter du har gennemført online-workshoppen) har vi et sammen kigget på design-inspiration – og resultatet bruger jeg til at sætte et basis design op, som vi kan arbejde videre med.

Du får en introduktion til, hvordan du skal arbejde med dine tekster, så de fungerer for både læser og Google. I løbet af dagen sætter du dine tekster og billeder ind på siden – og jeg giver feedback/retter til.

I løbet af dagen retter jeg design til, retter funktioner til og hjælper dig.

Når du går hjem…

Du har en fungerende hjemmeside med forside, om-side, kontakt-side, min. 1 ydelses- eller produktside – og viden om, hvordan du får udgivet dine kommende sider.

Incl. 3 timers klippekort.

MODEL 2
Gennemgang og tilretning af din eksisterende WordPress hjemmeside

“Så god som ny”

Du har evt. gennemgået Kundemagneternes online-workshop inden vi mødes, så du ved, hvilken kundetype vi skal arbejde med.

Sammen får vi rettet din hjemmeside til, så den giver mening for din valgte kundetype/målgruppe. Inden vi mødes, giver du mig adgang til din hjemmeside, så jeg kan “kigge indenfor” – jeg rører selvfølgelig ikke noget eller ændrer noget. Men så er jeg forberedt på, hvad jeg kan gøre på vores arbejdsdag.

Vi kommer til at arbejde med dine tekster, måden siden er organiseret på og hvilke billeder du skal bruge. Jeg vil sørge for, at din hjemmeside er sat op, så du kan søgemaskineoptimere, tage backup etc.

Når du går hjem…

Vi når en masse på dagen, måske bliver vi færdige, men hvis du f.eks. har mange tekster, skal du regne med at arbejde videre selv ud fra mine vejledninger.

Du får en plan med hjem, så det er tydeligt for dig, hvad du skal gå videre med.

MODEL 3
Nyhedsbreve med Mailchimp

Inden vi mødes taler vi sammen, så jeg ved, hvor du er i forhold til at lave nyhedsbreve og bruge Mailchimp. Du kan have glæde og får udbytte af dagen uanset om du er helt ny eller avanceret bruger.

Jeg sørger for, at vi får aftalt dagens mål inden vi mødes. Du kan enten bruge dagen som en 1:1 undervisning, hvor du suger til dig – og som hjælper dig til at arbejde videre på egen hånd. Eller du kan have brug for at vi sammen udfører en opgave, som du kan krydse af på din to-do liste inden du går hjem. Det kan f.eks. være at sætte en serie af automatiske emails op, som efterfølgende passer sig selv.

Når du går hjem…

Har du enten krydset en opgave af to-do listen, så du kan koncentrere dig om dine andre opgaver – eller du har en plan over, hvad du vil bruge dine nyhedsbreve til…og ved hvordan du gør det.

Hvad koster en arbejdsdag?

Prisen afhænger selvfølgelig af, hvor meget jeg skal have forberedt inden vi mødes. Hvis du f.eks. skal have en helt ny hjemmeside, kræver det mere af min tid inden.

MODEL 1: 14.500,- + moms

MODEL 2 & 3: 6.750,- kr. + moms

.

Hvad koster ikke noget?

I løbet af dagen kan du stille spørgsmål om alt det, der dukker op. Vi kan næsten ikke undgå at komme til at tale om andet og mere end dagens tema. Jeg har mange års erfaring med webdesign, nyhedsbreve, online kommunikation etc. – og det skal du da benytte dig af :-)

CASE Ny hjemmeside

Daisy Nykjær-Andersen skulle starte som selvstændig og havde brug for en hjemmeside. For at undgå at bruge en masse tid valgte vi at tage en arbejdsdag sammen. Jeg foreslog:

“En arbejdsdag, hvor vi sætter os sammen og arbejder på din side.

Jeg har i “tv-kokke stil” forberedt din hjemmeside, så den er klar til at få lagt indhold ind. På den måde lærer du samtidig, hvordan du kan arbejde videre med din side.

Inden arbejdsdagen har vi et sammen kigget på design-inspiration – og resultatet bruger jeg til at sætte et basis design op, som vi kan arbejde videre med.

Du får en introduktion til, hvordan du skal arbejde med dine tekster, så de fungerer for både læser og Google. I løbet af dagen sætter du dine tekster og billeder ind på siden – og jeg giver feedback/retter til.

I løbet af dagen retter jeg design til, retter funktioner til og hjælper dig.”

Daisy betalte selvfølgelig mere end selve arbejdsdagen, da jeg jo havde lavet hjemmesiden klar inden dagen.

Her er noget at det, Daisy skrev til mig efter den dag:

Hjemmesiden er så fin og lige i øjet – du har virkelig set mig! :-)

…det har nemlig været mere end bare design af webside, det har været intelligent sparring med forstyrrende spørgsmål :-)

Back To Top