fbpx
skip to Main Content

Derfor skal din kirurg spille onlinespil!

Det du bruger din hjerne til, bliver den god til – så vi er alle ved at være gode til at søge på nettet…men dårligere til selv at huske f.eks. telefonnr. Kender du det?

Jeg har lige bestil en bog af Nicholas Carr – The Shallows: What the Internet Is Doing to Our Brains. Carr forholder sig meget kritisk til den udvikling og mener bl.a. at:

  • Større adgang til viden, er ikke det samme som større viden.
  • En stadig større samling af viden er ikke det samme som visdom.
  • Multitasking er ikke det samme som kompleksitet (jeg synes nu det føles sådan, når jeg prøver at drikke kaffe, svare på mails og forberede et foredrag, mens jeg lige skal tjekke dagens nyheder på Twitter….måske er det netop derfor en god ide at læse Carrs bog…?).

Ad snørklede veje støder jeg så  kort efter på BigThink.com, hvor der er et tema om søgning på nettet.  Her fortæller Gary Small, professor i psykiatri og aldring, om UCLAs forsøg med at måle, hvad der sker i hjernen når vi søger. Og han har en noget andet vinkel, han ser muligheder…hvis jeg nu tænker “kaffe”, sætter du den så over…ja, i Gary Smalls fremtidsversion gør du… videoen varer kun 7 min – og er interessant hele vejen.

Og så vil du få svaret på, hvorfor din kirurg skal spille onlinespil ;-)

Bolette Obbekær

Bolette Obbekær arbejder med udgangspunkt i emotionel kundesegmentering. Hun har arbejdet med webdesign siden 2000, har undervist i WordPress siden 2011 og blev i 2018 certificeret i emotionelle kundetyper.
Nu er fokus på rådgivning og kurser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top