skip to Main Content

Søger du hjælp til
dine præsentationer?

Sådan kan jeg hjælpe!

Søger du hjælp til
dine præsentationer?

Sådan kan jeg hjælpe!

WEBINAR
Din professionelle online præsentation

En introduktion til online møder, der løfter din præsentation. Du får de 5 trin til at strukturere dit indhold – og får tips til ‘livet foran skærmen’.

Se Din professionelle online præsentation

WEBINAR
Slides til dit webinar eller online møde

Få enkle tips til at kommunikere visuelt, så du kan få dit budskab frem. Undgå at de andre mødedeltagere glemmer at lytte til dig, mens de læser teksten på dine slides.

Se Slides til dit webinar

Kursus: 9 enkle trin til visuelle præsentationer

Et kursus i at lave visuelle præsentationer. Vi arbejder med hvordan dit komplekse indhold, skal deles op til en sammenhængende fortælling. Og hvordan det ‘illustreres’ med dine slides. 

Se 9 enkle trin til visuelle præsentationer

Design og opsætning af slides til præsentationer

En super løsning til dig, der allerede har lavet en præsentation, men mangler det visuelle overblik. Jeg kan – med udgangspunkt i dit arbejde – lave en overbevisende præsentation. Både Apple Keynote og PowerPoint.

Se Design af præsentationer

Her og nu panik?

Kontakt mig straks og få styr på din præsentation. Jeg kan designe din præsentation i samarbejde med dig, give dig feedback på det du allerede har lavet – eller måske er løsningen en-til-en-undervisning, hvor jeg giver dig effektive metoder til at lave en præsentation, der bare fungerer.

Har du spørgsmål?
Ring 30 51 20 05 eller skriv til bolette@obbekaer.dk.
Back To Top