fbpx
skip to Main Content
Du Kommer Aldrig I Mål!

Du kommer aldrig i mål!

Vi vil så gerne gøre det godt – og rigtigt. Men når vi er online, er det en tabt kamp! Du kommer ALDRIG i mål!

Når du arbejder med din hjemmeside eller blog skal du forstå, at det er skridt efter skridt. Du skal have et mål, men også forstå, at det mål justeres undervejs – og at det ikke er målet i sig selv, der er målet (hold op, hvor er jeg filosofisk idag!).

Hvis vi to arbejder sammen om at lave en blog/hjemmeside til dig, så er den ikke færdig ved aflevering! Den vil virke færdig, men det er først nu, det sjove begynder! Du skal producere indlæg til bloggen og hele tiden overveje din kommunikation.

Og på et tidspunkt bør du også give siden et designmæssigt eftersyn :-) Men det er det, der er sjovt ved digital tilstedeværelse. Det er ikke som en bog, vi skriver færdig og sætter ind på hylden – men mere som et arbejdsbord fyldt med udklip, billeder, post-it-notes, krøllede sedler med idéer…noget, der hele tiden flyttes rundt på og sættes sammen på nye måder!

Bolette Obbekær

Bolette Obbekær arbejder med udgangspunkt i emotionel kundesegmentering. Hun har arbejdet med webdesign siden 2000, har undervist i WordPress siden 2011 og blev i 2018 certificeret i emotionelle kundetyper.
Nu er fokus på rådgivning og kurser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top