skip to Main Content

Kalender 2019 – gratis til download

Hvorfor lave en kalender?

Når jeg arbejder som webdesigner, rådgiver og underviser har jeg brug for en masse detaljestyring. Derfor har jeg sat forskellige online systemer op, der sørger for, at jeg kan holde mit hoved fri til at være kreativ. 

Men jeg ‘glemmer’ ofte mine langsigtede mål og mine egne projekter. Jeg bruger alt krudtet på mine kunders projekter (fair nok, det er jo dem, det betaler huslejen), men det frustrerer mig. Og det går ud over min produktivitet – der er altså grund til at gøre noget ved det!

Tre målsætninger hver måned

Jeg har lavet kalenderen til at printe ud og hænge op, der er en side pr. måned og plads til at du kan skrive tre målsætninger ind hver måned.

Det er altså ikke en kalender til aftaler, fødselsdage, tandlægeaftaler etc. Men en kalender, der skal hjælpe dig med at holde fokus på dine egne mål!

Gratis kalender fra OBBEKÆR Design & Kommunikation

DOWNLOAD 2019 KALENDEREN HER – DU ER VELKOMMEN TIL AT DELE DEN MED DIT NETVÆRK


Hvordan bruger du kalenderen?

Ja, det ved jeg jo af gode grunde ikke, men skriv endelig en kommentar om det her på siden ;-) Men jeg kan fortælle dig, hvordan jeg har tænkt mig at bruge den:

blank


  • I december kigger jeg på, hvad jeg gerne vil have mindre af – og især hvad jeg vil have mere af. Jeg vil f.eks. gerne rådgive mere i 2019 og have mere fokus på design og trends.
  • Næste trin er at få konkrete idéer til, hvordan jeg kan nå mit mål. For at beskæftige mig mere med design og trends kan jeg spørge i mine netværk om gode blogs at følge, sætte tid af til kreative side-projekter, lave min. et blogindlæg pr. måned om trends i webdesign, gå til åbne forlæsninger….
  • Alle mine mål + konkrete idéer ryger op på mit whiteboard. Nu går jeg og kigger på dem et par dage, mens mit hoved, mave og hjerte  sammen finder ud af, hvordan jeg skal prioritere.
  • Det hele samles i en liste, som jeg hver måned kan tage frem, når jeg skal udfylde mine tre mål for næste måned. Jeg udfylder altså ikke hele kalenderen på en gang.

Men helt ærligt, jeg er lidt strukturella med det. Du kan med fordel bruge denne model:

  • I slutningen af måneden printer du næste måneds kalender ud…
  • Tager en kop kaffe/te/kold øl/glas champagne (én af de nævnte, ikke alle fire på én gang) og tænker over, hvad du vil fokusere på den næste måned…
  • Vælger tre og skriver dem ind i kalenderen og hænger den op, hvor du ikke kan undgå, at se den…
  • …gentag måneden efter…

DOWNLOAD 2019 KALENDEREN HER – DU ER VELKOMMEN TIL AT DELE DEN MED DIT NETVÆRK


blank

Bolette Obbekær

Bolette Obbekær er en designer og underviser, der elsker at nørde med visuelt design og WordPress.
Hun arbejder med emotionel kundesegmentering, hvilket gør det muligt at arbejde med designbeslutninger, der bunder i fakta og ikke kun i mavefornemmelser.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top