fbpx
skip to Main Content
Mailchimp Automation Og Din Webshop

Mailchimp Automation og din webshop

Vidste du, at du kan forbinde din webshop med Mailchimp og bruge Mailchimp automation, når dine kunder forlader din webshop uden af færdiggøre købet?

Jeg har simpelthen ikke tal på, hvor mange gange jeg har shoppet online, men er “gået ud af butikken” uden varer.

Der er en million grunde:

  • Sønnen på 12 vil genfortælle en meget vigtig Youtube-video.
  • Sønnen på 18 vil fortælle noget om sit liv – og der slår man bare til, for der kan gå dage inden chancen viser sig igen :-)
  • Jeg bliver i tivivl, den er for dyr, har jeg virkelig brug for den….måske er jeg et slet, slet menneske, når jeg bliver så begejstret for en ting.
  • …du kan selv fylde de næste 999.997 grunde ud…

Sidst det skete, var da jeg kiggede efter en års-kalender til væggen her i mit kontor. Jeg var alle steder for at kigge, men den eneste jeg kunne lide, syntes jeg var for dyr.

MEN fordi jeg forlod varen i kurven, kunne shoppen nu begynde at skubbe til mig.

De sendte en sekvens af mails til mig i denne stil: “Vi kan se, at du har forladt shoppen mens der er varer i kurven. Havde du problemer med købet eller har du spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe dig.”

Og i stedet for at blive irriteret på dem endte jeg faktisk med at købe kalenderen efter en måned! Det eneste jeg er irriteret på, er mig selv.

For på grund af mit beslutningssmøl fik jeg først min års-kalender i starten af marts…og det blev den jo ikke billigere af pr. måned :-)

Mailchimp Automation med Bolette Obbekær, Bedre Web

…og her hænger den så…

Hjælp dine webshop-kunder med Mailchimp automation

Alle med en webshop oplever at kunder forlader shoppen, mens der stadig er varer i kurven. Med Mailchimps automation kan du sætte et tilsvarende forløb op. Du kan forbinde din Shopify, WooCommerce eller Magento shop til Mailchimp. Læs mere om din webshop på Mailchimp.com.

Jeg kan hjælpe dig med at sætte Mailchimp automation flot og professionelt op – og give dig feedback på dit indhold.

Mailchimp har i 2017 ændret på vilkårene for deres gratis konto (til alle os, der har under 2000 subscribers på vores liste). Automation ikke længere noget, du skal betale for. Med automation kan du sætte en serie af mails op, der automatisk sendes ud til læserne ud fra kriterier du vælger.

Bolette Obbekær

Bolette Obbekær arbejder med udgangspunkt i emotionel kundesegmentering. Hun har arbejdet med webdesign siden 2000, har undervist i WordPress siden 2011 og blev i 2018 certificeret i emotionelle kundetyper.
Nu er fokus på rådgivning og kurser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top