fbpx
skip to Main Content

Nyt på WordPress – links

Jeg har lige installeret den nye version af WordPress 3.1 – og har testen den nye link-funktion. Jeg er jo svoren WP-tilhænger, men har haft et horn i siden af  Matt Mullenweg og co. som har sendt mig på en rejse, hver gang jeg ville linke til en af mine egne sider…..

 • Først skriver jeg i mit indlæg….hov, jeg vil lige linke til et tidligere indlæg….
 • Så åbner jeg en fane i min browser med fx bedreweb.dk…
 • Finder det indlæg jeg vil linke til….
 • Kopierer adressen…
 • Tilbage til indlægget, jeg er ved at skrive…
 • Her markerer jeg ordet, der skal blive til et link…
 • …og indsætter linket i boksen, der popper op…

I den nyeste WP kan jeg:

 • Begynde at skrive mit indlæg…hov, jeg vil linke…
 • Marker ordet …
 • I popup-boksen vælger jeg indsæt link fra siden….
 • Vælg den side eller indlæg jeg vil linke til…
 • Tada! Så nemt (why did it have to take you så long, dear Matt?????)

Bolette Obbekær

Bolette Obbekær arbejder med udgangspunkt i emotionel kundesegmentering. Hun har arbejdet med webdesign siden 2000, har undervist i WordPress siden 2011 og blev i 2018 certificeret i emotionelle kundetyper.
Nu er fokus på rådgivning og kurser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top