fbpx
skip to Main Content

Tak for en inspirerende aften. Du var vidende og veloplagt – Jeg vil gerne forhåndstilmeldes dine næste arrangementer!

Tak for et velinformeret foredrag om tidens tendenser i tirsdags. Jeg var virkelig positivt overrasket over niveauet.

Bolette fra Bedre Web, har skabt en enkel og overskuelig hjemmeside, samt et stilrent logo til min virksomhed.

I hele processen har Bolette været informativ og været god til at stille de rigtige spørgsmål, så vi sammen fandt frem til virksomhedens behov. Det betyder f.eks. at logoet blev meget bedre end jeg selv havde forestillet mig. Jeg har været så tilfreds med servicen fra bedreweb.dk, at jeg allerede har anbefalet den til flere.

Bedre Web: Hjemmeside Til Gedhus Consult

På blot et par timer har Bolette Obbekær løftet min hjemmeside til en flot side, som er overskuelig og brugervenlig. Bolette har ikke alene et skarpt grafisk blik, men kan også skære overflødigt fedt væk fra teksten. De kompetencer kan jeg kun anbefale.

Det kan rent faktisk være en sjov og kreativ proces at få lavet hjemmeside, hvis man er så heldig at få anbefalet Bolette fra Bedre Web. Bolette er god til at omsætte ens tanker og ideer til et professionelt grafisk udtryk, som man kan genkende sig selv i, og som teknisk fungerer optimalt.

Bolettes første udkast til hjemmesiden gik jeg videre med; og jeg oplevede også, at Bolette var lydhør for mine input om nogle ændringer hist og pist.

Før mødet med Bolette blev jeg drænet af energi ved tanken om “projekt hjemmeside” – men Bolettes begejstring og sikkerhed ud i sit fag (og hele den del, som jeg hverken forstår eller interesserer mig for) gjorde, at jeg trygt kunne støtte mig op ad Bolettes rådgivning.

Jeg har fået en visuel flot hjemmeside og fleksibel løsning, der gør det muligt for mig at lave ændringer. Teknisk set har jeg fået åbnet op for en verden af muligheder!

Bolette Obbekærs Hjemmeside Til Kit Kringelbach

Jeg kender Bolette som underviser på et web-design-kursus, jeg deltog i. Bolette overtog kurset fra en anden underviser, og efter hun kom til, lærte selv jeg noget – en total web-mongol!

Som underviser og sparringspartner kan jeg kun give Bolette mine varmeste anbefalinger, da hun besidder de kvaliteter, der skal til: tålmodig, innovativ, kreativ, lyttende og fleksibel – godt krydret med humor!

Back To Top