skip to Main Content

Inden vi fik hjælp til vores hjemmeside af Bolette, havde vi selv med lidt teknisk støtte lavet opbygning og indhold. Vi kunne derfor godt være lidt bekymrede for, at der ville ske så mange ændringer, som vi ikke selv kunne redigere i og justere bagefter. Men det blev ikke sådan.

Bolette har bygget en logisk og æstetisk side op for os, som vi selv kan redigere og ændre videre i – og det er en stor fordel for os.

Ved at samarbejde med Bolette fik vi ikke kun set nærmere på vores hjemmesides opbygning. I hendes humoristiske og gode selskab lærte vi også at ændre i vores sprog og forklaringer, så det blev mere tydeligt, hvad vi tilbyder.

Bolette er på den måde god til at sætte sig i kundens sted og stille én de rigtige spørgsmål, så indholdet på hjemmesiden således også målrettes langt bedre. Det var en ekstra dimension vi fik med, som vi slet ikke havde regnet med.

Så hvis du søger hjælp til din hjemmeside, hvor du samtidigt også godt kunne bruge hjælp til at se nærmere på, hvordan dine kunder forstår dig – så vil vi på det varmeste anbefale Bolette.

Back To Top