skip to Main Content
Kontakt mig på +45 30 51 20 05 eller bolette@obbekaer.dk

WORDPRESS
HJEMMESIDER OG BLOGS

Hjemmeside fra Bedre Web til DNA Erhvervspsykolog
Bolette Obbekær: hjemmeside til BandDylan

WORDPRESS TEMA

Få hjælp til at indstille dit tema.

Har du købt et flot tema med mange gode funktioner? Og så driller det? Få sat dit tema op, så du får det fulde udbytte.

HJEMMESIDE

Mobil-venlig, flot og effektiv med WordPress!

En hjemmeside, der opfylder både dine kunders og Googles behov.
Vil du have en hjemmeside fra Bedre Web?

WEBSHOP

Sælg dine produkter, online produkter, ydelser etc.

WooCommerce til WordPress er en perfekt løsning.

JEG HAR FOKUS PÅ DIG
OG DIT PROJEKT!

Hvorfor WordPress?

WordPress giver dig mulighed for at tage kontrollen over din egen hjemmeside og blog. Du kan ændre på dit indhold, tilføje nye sider, lægge dine egne billeder på etc.

Fordi WordPress er det CMS (indholdsstyringssystem) der er i størst vækst, garanterer det dig en konstant udvikling. Du risikerer altså ikke at stå med et forældet system om et par år.

Du vil aldrig stå alene med din WordPress hjemmeside. Jeg tilbyder klippekort til mine kunder, så de altid kan få hjælp, men jeg er jo ikke alene. Du har altid mulighed for at få en anden WordPress-kyndig til at fortsætte arbejdet.

På blot et par timer har Bolette Obbekær løftet min hjemmeside til en flot side, som er overskuelig og brugervenlig. Bolette har ikke alene et skarpt grafisk blik, men kan også skære overflødigt fedt væk fra teksten. De kompetencer kan jeg kun anbefale.

Klaus Hybler, indehaver af HYBLER PR & Journalistik

Før mødet med Bolette blev jeg drænet af energi ved tanken om “projekt hjemmeside” – men Bolettes begejstring og sikkerhed ud i sit fag (og hele den del, som jeg hverken forstår eller interesserer mig for) gjorde, at jeg trygt kunne støtte mig op ad Bolettes rådgivning.

Mastercoach Kit Kringelbach, www.kitkringelbach.dk

Back To Top
×Close search
Search