skip to Main Content
Fra gør-det-selv til alt-er-ordnet-for-dig

Opsætning af WordPress tema

Har du købt et flot tema med mange gode funktioner? Og driller det? Jeg kan sætte dit tema op, så du får det fulde udbytte.

WordPress hjemmeside

En hjemmeside, der er lavet til dig og dine kunder. Du kan selv opdatere indhold og lave nye sider. Jeg sørger for det grundige forarbejde.

WordPress webshop

Sælg dine produkter og ydelser med en webshop. Med WooCommerce til WordPress får du en sikker shop til en fornuftig pris.

Sikkerhedscertifikat (SSL)

FAST PRIS 1495,- + moms! Har du endnu ikke fået en hængelås på din hjemmeside? Skriv til mig og lav en aftale, så dine kunder ikke bliver advaret mod din side.

1:1 undervisning

Jeg bruger mine mange års undervisningserfaring til at lave et forløb for dig, der gerne vil have et godt fundament at bygge videre på.

WordPress kursus

Jeg holder jævnligt kurser, men skræddersyer gerne et program, hvis I er en gruppe, der vil undervises.

Klippekort

Klippekort kan du bruge både  til rådgivning, undervisning og arbejde på din hjemmeside/nyhedsbrev.

Hvorfor skal du bruge WordPress?

Fordi WordPress giver dig mulighed for at tage kontrollen over din egen hjemmeside og blog. Du kan ændre på dit indhold, tilføje nye sider, lægge dine egne billeder på etc.

WordPress er det CMS (indholdsstyringsprogram) der er størst i vækst og det garanterer en konstant udvikling. Du risikerer ikke at stå med en forældet teknologi om få år.

Back To Top