skip to Main Content
Eksempler og referencer

Skønt oplæg fra Bolette om visuelle trends: Masser af inspiration, eksempler og trendspotter-tips tilsat passende mængder humor.

Jeg er fan, og lidt klogere end før!

Inden vi fik hjælp til vores hjemmeside af Bolette, havde vi selv med lidt teknisk støtte lavet opbygning og indhold. Vi kunne derfor godt være lidt bekymrede for, at der ville ske så mange ændringer, som vi ikke selv kunne redigere i og justere bagefter. Men det blev ikke sådan.

Bolette har bygget en logisk og æstetisk side op for os, som vi selv kan redigere og ændre videre i – og det er en stor fordel for os.

Ved at samarbejde med Bolette fik vi ikke kun set nærmere på vores hjemmesides opbygning. I hendes humoristiske og gode selskab lærte vi også at ændre i vores sprog og forklaringer, så det blev mere tydeligt, hvad vi tilbyder.

Bolette er på den måde god til at sætte sig i kundens sted og stille én de rigtige spørgsmål, så indholdet på hjemmesiden således også målrettes langt bedre. Det var en ekstra dimension vi fik med, som vi slet ikke havde regnet med.

Så hvis du søger hjælp til din hjemmeside, hvor du samtidigt også godt kunne bruge hjælp til at se nærmere på, hvordan dine kunder forstår dig – så vil vi på det varmeste anbefale Bolette.

Du formår at servere kompleks forskning i en praktisk, tilgængelig og humoristisk form. Jeg kunne have lyttet til dig i flere timer – og det var fantastisk at se, hvordan du vakte folks videbegær.

Det var en absolut fornøjelse og jeg vil varmt anbefale alle at invitere dig til at tale om kundetyper og design.

Jeg oplevede Bolette Obbekær undervise på et kursus i design af hjemmesider og fik straks en fornemmelse af, at her var der en meget lyttende, engageret og kompetent person.

Jeg har brugt OBBEKÆR design & kommunikation som konsulent og samarbejdspartner i forbindelse med udvikling af flere hjemmesider. Bolette har været godt opdateret med hensyn til de nyeste tekniske muligheder, hvilket har betydet, at hun har fundet de rigtige værktøjer, og hun har dermed hjulpet mig til at vælge gode og fremtidssikrede løsninger.

I samarbejdet med Bolette om hjemmesideløsninger føler man sig i et godt, professionelt selskab med fokus på mine ikke altid klart definerede behov. Gennem spørgsmål og dialog er jeg blevet mere afklaret med hensyn til mine målgrupper og min kommunikation.

Mødet med Bolette er mødet med en designer og en problemknuser, der er hurtig ved tasterne og som er leveringsdygtig i gode løsninger. Og selvom hun ofte har travlt, så sker der hurtigt noget, der bringer projektet fremad.

Tak for en inspirerende aften. Du var vidende og veloplagt – Jeg vil gerne forhåndstilmeldes dine næste arrangementer!

Tak for et velinformeret foredrag om tidens tendenser i tirsdags. Jeg var virkelig positivt overrasket over niveauet.

På blot et par timer har Bolette Obbekær løftet min hjemmeside til en flot side, som er overskuelig og brugervenlig. Bolette har ikke alene et skarpt grafisk blik, men kan også skære overflødigt fedt væk fra teksten. De kompetencer kan jeg kun anbefale.

Bolette har skabt en enkel og overskuelig hjemmeside, samt et stilrent logo til min virksomhed.

I hele processen har Bolette været informativ og været god til at stille de rigtige spørgsmål, så vi sammen fandt frem til virksomhedens behov. Det betyder f.eks. at logoet blev meget bedre end jeg selv havde forestillet mig. Jeg har været så tilfreds med servicen, at jeg allerede har anbefalet den til flere.

Bedre Web: Hjemmeside Til Gedhus Consult

Jeg kender Bolette som underviser på et web-design-kursus, jeg deltog i. Bolette overtog kurset fra en anden underviser, og efter hun kom til, lærte selv jeg noget – en total web-mongol!

Som underviser og sparringspartner kan jeg kun give Bolette mine varmeste anbefalinger, da hun besidder de kvaliteter, der skal til: tålmodig, innovativ, kreativ, lyttende og fleksibel – godt krydret med humor!

Back To Top