skip to Main Content
30 51 20 05 bolette@obbekaer.dk

OBBEKÆR Design & Kommunikation er ejet af Bolette Obbekær
Asser Riigsvej 22
4180 Sorø
CVR. 26 87 82 68

Behandling af personoplysninger

Som kunde hos OBBEKÆR Design& Kommunikation opgiver du en række informationer, f.eks.:
* Dit navn
* Din e-mailadresse
* Dine betalingsoplysninger
* Dit firma
* Din firmaadresse

Det kan også dreje sig om login til dit webhotel, hjemmeside eller Mailchimp-konto.

Jeg har brug for de oplysninger for at kunne løse opgaver for dig – og for at kunne sende en faktura, du kan kan bruge i dit regnskab.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, kan du til enhver tid afmelde dig igen. Dette kan du gøre i bunden af hvert nyhedsbrev eller ved at sende en mail til bolette@obbekaer.dk
Jeg bruger Mailchimp til at sende nyhedsbreve. De er dermed databehandlere og jeg er dataansvarlig (jeg har indgået en databehandleraftale med Mailchimp).
Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, behandler jeg dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Oplysningerne bliver kun brugt af mig – og jeg videregiver eller sælger dem ikke.
Jeg opbevarer oplysningerne hos Evernote.com, som jeg også har en databehandleraftale med.
Sletning

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger jeg ligger inde med – og selvfølgelig også få slettet dem, hvis ønsket. Kontakt mig på bolette@obbekaer.dk.

Back To Top