Om Bolette

 

Stikord
WordPress-nør
Stærkt troende (på skønhed)
Visuella & strukturella

Arkitekt og designer…

Ja, og hvad så! Hvad betyder det for dig? Jeg nævner det fordi det rent faktisk betyder noget for dig, hvis vi arbejder sammen.

Der skal være sammenhæng i dit budskab og det design vi laver. Det vi laver skal være gennemført, lækkert og ordentligt – også på ´bagsiden´ (f.eks. skal en hjemmeside være enkel og gennemtænkt i hele sin struktur, ikke kun i det dine kunder ser).

Jeg er irriterende ;-)

For at kunne hjælpe dig, skal jeg forstå baggrunden for vores projekt. Det kan betyde, at jeg kommer til at skubbe kærligt til dig – og blive ved med at stille ‘irriterende’ spørgsmål til vi begge er helt klar på dit fundament.

Jeg fylder, men står samtidig i baggrunden

Dit budskab og din målgruppe har hovedrollen, mens jeg er den glade hjælper. Men for at kunne hjælpe, er jeg nødt til at være meget klar – så du vil ikke være i tvivl om, hvad vi gør og hvorfor.

Baggrund

Uddannet cand.arch. fra Institut for Design på Kunstakademiets Arkitektskole (med afgang i 1996).

Efteruddannet på Multimedieinstituttet i webdesign (2000 – også kaldet ‘en fjern fortid’).

Selvstændig fra 2007.

Underviser / oplægsholder fra 2011 (bl.a. Region Midt, Dansk Journalistforbund, DMJX)

Certificeret i Emotionelle Kundetyper fra Institut for Kundetyper (2018).