skip to Main Content

Emotionelle Kundetyper

Obbekær D&K: Hvad er kundetyper
Emotionelle Kundetyper er en videnskabeligt funderet metode, der opdeler kunder i fire grupper.

Det handler om at forstå, hvorfor kunderne gør som de gør - også når de ikke selv ved hvorfor!

Hvorfor virker metoden så godt?

Fakta + konkrete vejledninger = resultater

Emotionelle Kundetyper® beskriver, hvordan de fire emotionelle responssystemer bestemmer, hvordan en kunde reagerer i en bestemt situation.

(Sagt på ‘nede-på-jorden-dansk’ er der fire grundlæggende måder at reagere på – og dér ligger faktisk 90% af vores proces, når vi tager en beslutning om et køb.

De sidste 10% er den del af beslutningen, hvor vi overbeviser os selv om, at det er et fornuftigt køb…’vi mangler jo lige sådan en, den er også billig…’ Og det er kun de 10% vi er bevidste om -resten foregår ‘i det skjulte’).

Den vigtige viden sættes sammen med en lige så vigtig viden om, hvordan skal vi helt konkret skal designe/skrive/tale/indrette etc.

Derfor virker Emotionelle Kundetyper!

Oversigt over de fire Emotionelle Kundetyper™ - Bolette Obbekær

Hvem står bag Emotionelle Kundetyper

Metoden er udviklet af Jannie Illum Gade og Sanne Dollerup. Jannie har praktisk erfaring med salg og markedsføring, bl.a. som stifter af fem virksomheder. Sanne er Ph.D. og har studeret den nyeste og mest effektive viden indenfor markedsføring, kommunikation, psykologi og hjerneforskning.
Du kan læse mere på kundetyper.dk.

Bolette Obbekær, webdesigner og Certificeret Partner

Jeg blev i 2018 certificeret hos Institut for Kundetyper.

Som din webdesigner (med en baggrund som arkitekt) arbejder jeg ud fra en klassisk dansk design-tradition, hvor funktion og designet vægtes lige højt (og er du nysgerrig kan du læse mere om min baggrund her).

Emotionelle Kundetyper kan være med til at fjerne tvivlen i 'projekt hjemmeside'

En ny hjemmeside kræver tid og penge, uanset om du selv står for en del af arbejdet eller du har nogen til at gøre det for dig.

Og alt for ofte ender det med en hjemmeside, der ikke lever op til forventningerne – og som ikke giver de ønskede resultater.

Send en besked og fortæl om dit projekt. Så kontakter jeg dig for en gratis uforpligtende konsultation på 15 min.

Back To Top