En håndfuld lækkerier til din sommer ;-)

28 jun 2023 | Blandede bolcher

Kort, men lækkert! Jeg har en håndfuld af tips til dig.

   1. Bruger du også sommeren til at tæææænke over livet og planlægge resten af året? Så brug 4 min. på videoen her: https://www.youtube.com/live/19KUsV_qeyk?feature=share

 

   1. Og kan du også lide at planlægge dine dage, men bliver irriteret når du igen-igen ændrer dine planer….og derfor skal til at strege ud i din fine notesbog (og her kigger jeg intents på mig selv). Så tjek app’en Structured ud. Den fås kun til Apple-folk – og jeg er vild med den! https://structured.app/

 

   1. Lige en sidste i afdelingen for ‘Planlægning, oprydning og andre lækkerier): Bruger du WordPress og har en masse billeder i dit mediebibliotek? Så tjek FileBird ud (det er et købe-plugin). Wupti, så kan du bruge en halv dag på at sortere og lægge i mapper…mums!

 

   1. Lidt (nej, meget) til øjet: Getty Images Trends. Visuelle trends + masser af data, godt formidlet fx i artiklen her ‘The Future is… Purple?’ Super til overspringshandlinger… just saying…https://creativeinsights.gettyimages.com/en/trends/technology/the-future-is-purple

 

   1. Til slut: Fuldfør sætningen ‘Det sjoveste jeg kan lave på en sommerdag er …’ Og så gør det.
Bolettes Obbekærs sommer ca 1977

 

Webdesigner Bolette Obbekær

Jeg er en visuel nørd kombineret med en slagside over mod kommunikation.

Er vild med at arbejde sammen med andre solo-selvstændige, der vil have en sammenhæng i deres budskab og design.

Hvis jeg skulle tatoveres…ville det måske være med WordPress’ logo (men det skal jeg nu ikke).

:-D Bolette Obbekær