Et sikkert valg: Farven i hovedrollen

18 jun 2018 | Design, Trends

Er du i tvivl om, hvilken type af design din hjemmeside skal være i? Og stresser det dig, at du ved, at hvis du vælger forkert står du med en hjemmeside, der hurtigt er gammel og uvedkommende at se på? Her gennemgår jeg en trend, der allerede har vist sig levedygtig – og som vi helt sikkert kommer til at se mere til: Farven i hovedrollen.

 

 

Hvis du selv vil arbejde med farver på din hjemmeside

Jeg har lavet videoen her, for at vise, hvordan du lave din egen farve-familie.

 

Webdesigner Bolette Obbekær

Jeg er en visuel nørd kombineret med en slagside over mod kommunikation.

Er vild med at arbejde sammen med andre solo-selvstændige, der vil have en sammenhæng i deres budskab og design.

Hvis jeg skulle tatoveres…ville det måske være med WordPress’ logo (men det skal jeg nu ikke).

:-D Bolette Obbekær