Har du et LYSTBAROMETER?

09 apr 2011 | Blandede bolcher

Måske tænker du: “Hvad, er der gået Joan Ørting i Bolette”, så må jeg sige nej – og hvis der var, ville jeg ikke dele det her på bloggen ;-)

I efteråret 2010 mistede jeg energien og glæden ved arbejdet. Det kulminerede i julen, hvor jeg vendte hele min forretning på hovedet, fik kigget på mine opgaver og kunder, og indførte LYSTBAROMTERET. Jeg er af natur doven, når jeg laver noget, der ikke tænder mig – og sprængfyldt med energi, når jeg laver noget, der er sjovt og udviklende. Jeg var faldet i den klassiske fælde, hvor jeg lod forespørgsler fra kunder afgøre, hvad jeg skulle bruge tiden på. Og det duer ikke for mig.

Nu skal jeg altid plotte en opgave ind på en skala fra 1-10 på LYSTBAROMETERET. Hvis det f.eks. er en større, tidskrævende opgave, der ikke når højere end tre på skalaen, skal jeg sige nej tak. Til gengæld kan jeg godt sige ja til en mindre opgave, der ikke scorer højt, hvis det er en god “gammel” kunde, der spørger. Forskellen er nu, at jeg har overblik over, hvad jeg gør. Og jeg sørger for at bruge mest tid på det, der scorer højt.

 

 

Webdesigner Bolette Obbekær

Jeg er en visuel nørd kombineret med en slagside over mod kommunikation.

Er vild med at arbejde sammen med andre solo-selvstændige, der vil have en sammenhæng i deres budskab og design.

Hvis jeg skulle tatoveres…ville det måske være med WordPress’ logo (men det skal jeg nu ikke).

:-D Bolette Obbekær