fbpx
skip to Main Content

Hvorfor WordPress?

Med WordPress får du et gratis CMS (Content Management System = indholdsstyringssystem) med en masse muligheder. Du kan bruge det til en blog eller en hjemmeside – og selvfølgelig også til en kombineret blog/hjemmeside. Der udvikles hele tiden nye funktioner til WordPress (kaldet plugins), mange af dem er gratis. Til mere professionelt brug findes der købe-versioner, der virkelig rykker. Eller du kan selvfølgelig få mig til at lave dit helt eget tema…

Du kan afprøve en masse gratis designs, flere af dem kan du tilpasse med f.eks. dit eget logo. Jeg vil anbefale dig at starte med WordPress’ eget tema TwentyTen, som er installeret på forhånd. Her kan du selv tilrette, vælge grafik til toppen af siden (headeren) og baggrunde. Og så husk på at det IKKE er et spørgsmål om vildt og højtråbende design – men om GODT indhold med værdi for din læser!

Her kan du altid finde et link til den seneste version af den dansk-sprogede udgave af WordPress!

Bolette Obbekær

Bolette Obbekær arbejder med udgangspunkt i emotionel kundesegmentering. Hun har arbejdet med webdesign siden 2000, har undervist i WordPress siden 2011 og blev i 2018 certificeret i emotionelle kundetyper.
Nu er fokus på rådgivning og kurser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top