Visuelle design tendenser: iStockphoto.coms bud i 2014

08 sep 2014 | Design

iStockphoto.com lavede ved årsskiftet en infografik over deres bud på, hvilke visuelle tendenser vi ville komme til at se meget mere til her i 2014. Og hvis de taler, så skal du lytte – iStockphoto.com som er ejet af Getty Images lever af at sælge fotos, illustrationer og video. Og nej, jeg er en doven blogger, så jeg serverer ikke tal for dig….men stol på mig, det er big business :-)

Dominerende visuelle design tendenser i 2014

De har med andre ord en masse data, hvor de kan se bevægelser og hvad, der er på vej op og hvad, der er på vej ned.


Hvad med dig? Kan du genkende noget her fra???

Webdesigner Bolette Obbekær

Jeg er en visuel nørd kombineret med en slagside over mod kommunikation.

Er vild med at arbejde sammen med andre solo-selvstændige, der vil have en sammenhæng i deres budskab og design.

Hvis jeg skulle tatoveres…ville det måske være med WordPress’ logo (men det skal jeg nu ikke).

:-D Bolette Obbekær