skip to Main Content

Klar tale og en skøn 6-årig

Min yngste søn Emils børnehaveklasse skulle holde de første skole-hjem-samtaler (og hvordan fører det lige til noget, som er relevant for bloggen her?????) Lærerne havde taget en snak med det enkelte barn for at høre, hvordan de trives med kammeraterne, med det at gå i skole etc.

Da læreren Andreas er færdig med snakken med Emil, vil han lige runde den af og spørger Emil: “Er der ellers noget du vil fortælle?” .

Da vi kommer til skole-hjem-samtalen er Andreas færdig af grin, da han skal fortælle om sin samtale med Emil. Vores finurlige lille dreng havde svaret Andreas’ spørgsmål med………et fuldt referat af sidste uges Disney Sjov!

Læreren havde spurgt og eleven havde svaret!

Hvad kan du så bruge det til?

Når du kommunikerer via din hjemmeside, så husk på at jeg måske ikke er heeelt med. Læreren Andreas glemte at Emil ikke forstod den skjulte mening i spørgsmålet “Er der ellers noget du vil fortælle”. Emil hørte det konkrete spørgsmål og ville gerne fortælle mere…men altså bare om Disney Sjov.

Du skal være sikker på, at jeg som din læser er med på konteksten, så jeg forstår dine tekster bedre.

Bolette Obbekær

Bolette Obbekær er en designer og underviser, der elsker at nørde med visuelt design og WordPress.
Hun arbejder med emotionel kundesegmentering, hvilket gør det muligt at arbejde med designbeslutninger, der bunder i fakta og ikke kun i mavefornemmelser.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top