Projekt: DNA Erhvervspsykologi

15 maj 2017 | projekter

Da Daisy kontaktede mig var det med en ekstra hyggelig indgang. Hun havde fået mig anbefalet af sin søster, Michelle. Hende har jeg undervist for nogle år siden da hun studerede på TEKO Design & Business.

Og nu, hvor hendes søster skulle starte som selvstændig, havde hun tænkt på mig (tak for det, Michelle).

Model: Vi gør det sammen

Vi valgte et intensivt forløb, her er, hvad vi aftalte:

En arbejdsdag, hvor vi sætter os sammen og arbejder på din side. Inden vi mødes har jeg i “tv-kokke stil” forberedt din hjemmeside, så den er klar til at få lagt indhold ind. På den måde lærer du samtidig, hvordan du kan arbejde videre med din side.
Inden arbejdsdagen har vi et sammen kigget på design-inspiration – og resultatet bruger jeg til at sætte et basis design op, som vi kan arbejde videre med.
Du får en introduktion til, hvordan du skal arbejde med dine tekster, så de fungerer for både læser og Google. I løbet af dagen sætter du dine tekster og billeder ind på siden – og jeg giver feedback/retter til.

I løbet af dagen retter jeg design til, retter funktioner til og hjælper dig.

Efter projektet var færdigt skrev Daisy til mig: “…det har nemlig været mere end bare design af webside, det har været intelligent sparring med forstyrrende spørgsmål.”

Og så er det jo en af de dage, hvor jeg synes, det hele giver så meget mening!

P.S. Hvis du er nysgerrig på, hvem der har taget de lækre billeder af Daisy, så er det fotograf Anne Kring.

Webdesigner Bolette Obbekær

Jeg er en visuel nørd kombineret med en slagside over mod kommunikation.

Er vild med at arbejde sammen med andre solo-selvstændige, der vil have en sammenhæng i deres budskab og design.

Hvis jeg skulle tatoveres…ville det måske være med WordPress’ logo (men det skal jeg nu ikke).

:-D Bolette Obbekær