Speak på WordCamp 2014

21 maj 2014 | Design

 

I weekenden den 24. og 25. maj afholdes WordCamp i København. Der er et super program med både teknisk og ikke-teknisk indhold. Der er noget for begyndere og noget for de mere hjemmevante i WordPress universet.

 

Jeg holder et oplæg lørdag kl 15. om  designtendenser 2014. Lige nu skinner solen udenfor og jeg har en inderlig trang til at løbe ud i haven…men inden skal jeg have arbejdet på mit oplæg.

 

Mad Men

Billede: AMC tv

Jeg kigger på, hvilke ting, der påvirker webdesign. Er af de bedste eksempler på afsmitning er  MAD MEN-bølgen. Den væltede ind over tøjdesign, layout og webdesign. Vi drømte os tilbage til 50’erne og de tidlige 60’ere og det smittede af på design. Farvevalget blev mere grumset, masser af farver og grafiske mønstre.  Den tendens toppede i 2012-2013.

Tendenser i 2014

Noget af det jeg kigger på nu er:

  • Billede- og videobaggrunde
  • Minimalisme
  • Typografi
  • “Rør ved mig”
  • Smartphone-afsmitning

Det er en spændende verden ;-)

Webdesigner Bolette Obbekær

Jeg er en visuel nørd kombineret med en slagside over mod kommunikation.

Er vild med at arbejde sammen med andre solo-selvstændige, der vil have en sammenhæng i deres budskab og design.

Hvis jeg skulle tatoveres…ville det måske være med WordPress’ logo (men det skal jeg nu ikke).

:-D Bolette Obbekær