WordPress undervisning

WordPress undervisning

Fokuseret, effektiv ene-undervisning!

Du undgår at deltage i undervisning, der er enten for simpel eller for svær. Jeg tilrettelægger WordPress undervisningen ud fra din “ønskeliste”.

Du får:

  • 1,5 times intensiv undervisning.
  • Opfølgning på video.

“Har netop afsluttet et WP kursus hos Bedre Web. Undervisningen foregår i en afslappet, uformel og alligevel professionel atmosfære. Alt sammen medvirkende til, at du får max. udbytte af undervisningen.”
Kirsten Halken

Hvorfor 1,5 times undervisning?

Det er nok til at vi kan nå i dybden med dine problemer. Men det er ikke så længe, at vi mister fokus og du ikke får nok ud af WordPress undervisningen.

Hvad er næste trin?

Send en besked til mig og vi aftaler, hvad jeg skal hjælpe dig med – og selvfølgelig et tidspunkt. Selve undervisningen varer 1,5 time og foregår online (jeg bruger danske Butters professionelle software til online undervisningen).

Efter undervisningen modtager du en video, hvor jeg gennemgår undervisningen. Pris incl. min forberedelse og opfølgning på video: 1950,- + moms.

“Jeg blev tiltrukket af det effektive og løsningsorienterede i Bolettes tilbud: jeg kunne blive undervist hjemmefra (ingen rejsetid), kun mig og mine udfordringer (fx ingen sociale forpligtelse til andre kursister, ingen tilpasning af indhold til andre kursister). Undervisningen levede helt op til mine forventninger, Bolette var kompetent og pædagogisk –  og velforberedt (havde sat sig ind i mine udfordringer). Og så er jeg vild med hendes opfølgning, hvor hun samlede op på sessionen, tjekket.”
Marianne Bolvig, selvstændig kommunikationskonsulent, www.bolvigkom.dk.